Ευκαιρίες Καριέρας


Η επιτυχία του EY Club δεν στηρίζεται μόνο στις εξαιρετικές του υπηρεσίες αλλά και στους ανθρώπους του, οι οποίοι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Ζητάμε ανθρώπους με όραμα, με ταλέντο, με γνώσεις και ικανότητες. Παρακάτω θα βρείτε τις θέσεις που είναι διαθέσιμες.

Στελέχη για τηλεφωνική προώθηση

ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΗΓΕΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΤΟΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
  • ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
  • ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

  • ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΣΥΝ BONUS ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
  • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
  • ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

EYCLUB

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ hr@eyclub.gr .ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Θέση Εργασίας Εξυπηρέτησης Μελών

Τύπος απασχόλησης:  Μερική Απασχόληση

Απαραίτητα προσόντα: Για την υποστήριξη του Τμήματος Εξυπηρέτησης των συνδρομητών μελών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ή να είναι απόφοιτοι Νοσηλευτικής ή άλλης σχολής παρεμφερούς  με ιατρικά εργαστήρια / παραϊατρικά επαγγέλματα, να έχουν γνώσεις χρήσης Η/Υ (MS Office και CRM), να είναι οργανωτικοί, επικοινωνιακοί με ευχάριστη προσωπικότητα, με ήθος και με διάθεση για εργασία και συνεχή εκπαίδευση.

Απολαβές / Παροχές:  Πάγια μηνιαία αντιμισθία

Παρέχονται:  Συνεχής εκπαίδευση. Δυνατότητα εξέλιξης σε μία εταιρεία με ιδιαίτερη δυναμική. EY Club, Αριστοτέλους 4 Θεσσαλονίκη . Αποστολή βιογραφικών στο   hr@eyclub.gr