Ιστορικό

H Συνεργειακή Δημιουργία Α.Ε. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 στην Θεσσαλονίκη από επιχειρηματίες και επενδυτές της πόλης.

Βασικός πυρήνας των δραστηριοτήτων της εταιρίας είναι ο χώρος της υγείας και συγκεκριμένα οι εισαγωγές – εμπορία ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, καθώς και η εκπόνηση και προώθηση προγραμμάτων υγείας για λογαριασμό τρίτων. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Πτολεμαίων 30 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ υπάρχει και το αυτόνομο call center δυναμικότητας 90 θέσεων εργασίας. Η εταιρία συνάπτει συνεργασίες με τις πιο σημαντικές διαγνωστικές μονάδες της Ελλάδας, καθώς και με αρκετά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές.

Tον Οκτώβριο του 2010, δημιουργείται το EY Club πρόγραμμα το οποίο εξασφαλίζει στα μέλη του πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο,χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Έκτοτε, και με απόλυτη αίσθηση του κοινωνικού έργου που επιτελεί, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της κάρτας υγείας  EY Club,  σε όλη την επικράτεια προσφέροντας σε χιλιάδες ανθρώπους αξιοπρεπείς και οικονομικές υπηρεσίες υγείας.

Η αποστολή μας

Με την οικονομική κρίση να μαστίζει τα πάντα και τα επακόλουθα της να δημιουργούν ανεπάρκεια και ελλείψεις στο υπάρχον σύστημα υγείας, επιχειρηματική μας αποστολή είναι να μειώσουμε το αίσθημα ανασφάλειας των ανθρώπων εξασφαλίζοντας τους τη βέλτιστη λύση σε μια δύσκολη στιγμή για την υγεία τους με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Όραμα μας

Η δημιουργία και ανάπτυξη ενός πανελλαδικού οργανισμού όπου μέσα σε αυτόν ο άνθρωπος θα μπορεί να νιώθει ασφαλής στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας καλύπτοντας τις ανάγκες του σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή αλλά και αποτρέποντας τη δύσκολη ώρα με έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία.