Κοιλιοπλαστική. Όλα τα μυστικά για επίπεδη κοιλιά

Τα εφτά οφέλη του ελληνικού καφέ
June 10, 2015
Μ.Ο.Φ.Σ. – Κάρτα Υγείας EYCLUB
June 10, 2015
Show all

Κοιλιοπλαστική. Όλα τα μυστικά για επίπεδη κοιλιά

Τα μέλη της Κάρτας Υγείας (του) ΕΥ club έχουν τη μοναδική δυνατότητα και ευκαιρία να απολαμβάνουν μέσα από ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο ιατρών, κλινικών και διαγνωστικών κέντρων, την πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, χωρίς μεγάλο κόστος και κυρίως χωρίς καμία ταλαιπωρία ή αναμονή.

Στις υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής περιλαμβάνονται κι αυτές που διαμορφώνουν, βελτιώνουν την εξωτερική μας εικόνα, όπως η κοιλιοπλαστική.

Είναι επέμβαση πλαστικής χειρουργικής και εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Χαλάρωση, περιττά κιλά και λίπος δημιουργούν πρόβλημα και στην ψυχολογία μας, κυρίως το καλοκαίρι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με την εικόνα μας και συχνά όταν τη συγκρίνουμε με άλλων.

Η κοιλιοπλαστική είναι μια μέθοδος που δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα αφού η κοιλιά γίνεται σχεδόν επίπεδη.
Η συγκεκριμένη μέθοδος της κλασσικής κοιλιοπλαστικής εφαρμόζεται από την πλειοψηφία των πλαστικών χειρουργών με μεγάλη επιτυχία και έχει αξιόπιστα αποτελέσματα. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου μπορούν να εφαρμοστούν : η «μίνι κοιλιοπλαστική» ((mini-abdominoplasty),η λίπο-κοιλιοπλαστική (LipoTummy tuck) και η πλήρης κοιλιοπλαστική με περιορισμένη λιποαναρόφηση.

Σωστή ενημέρωση
Η κοιλιοπλαστική (πλαστική κοιλιάς) είναι μια σύνθετη ιατρική διαδικασία που χρειάζεται γνώσεις, πείρα και ικανότητα. Όλες οι παράμετροι πρέπει να σας γίνουν γνωστές προτού πάρετε την απόφασή σας. Τη σωστή απόφαση μπορεί να την πάρει κάποια ή κάποιος μόνο μετά από μια πλήρη ενημέρωση. Οι συνεργαζόμενοι Πλαστικοί Χειρουργοί του EY club, είναι στην διάθεση των μελών.

Σαν μέλη του ΕΥ club, κάτοχοι της Κάρτας Υγείας, έχετε την δυνατότητα πρόσβασης και επιλογής μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο ιατρών όλων των ειδικοτήτων, Διαγνωστικών Κέντρων και Κλινικών, υψηλού, ποιοτικού, επιστημονικού επιπέδου . Και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος.
Γιατί η υγεία και η αισθητική, είναι προνόμιο όλων.

Πηγή www.eyclub.gr