Κοινωνική Ευθύνη

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η κάρτα υγείας EY Club αναπτύσσει καθημερινά:

  • Ενημερωτικές και κοινωνικές δράσεις με σκοπό τη γνώση και την πρόληψη,
  • Εκδηλώσεις παροχής δωρεάν εξετάσεων,
  • Εκδηλώσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, άτομα που πάσχουν από Αλτσχάιμερ κ.λ.π.),
  • Συμπράξεις με συλλόγους ΑΜΕΑ, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.), Πολύτεκνους,
  • Οργανωμένη Τράπεζα Αίματος με εκατοντάδες εθελοντές ικανή να υποστηρίξει άμεσα έκτακτες ανάγκες των μελών και των οικογενειών τους

Το EY Club είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία. Ως ένα πρόγραμμα υγείας ζωντανό, ευαισθητοποιημένο, ενεργό και δραστήριο που ανέδειξε τη δύναμη και τα οφέλη της συνεργασίας και της συμμετοχής.

Αιμοδοσία EY Club - Αγαπούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, Σεβόμαστε τη ΖΩΗ, Προσφέρουμε ΑΙΜΑ.

Για το EY Club η συντήρηση και ανάπτυξη της τράπεζας αίματος αποτελεί κορυφαία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με εμπορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης και την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης στις 08/6/2017 και η συμμετοχή ήταν καθολική!

Η κάρτα υγείας EY CLUB μεγάλος χορηγός του 4ου SAIL FOR PINK - Προσφορά 3 καρτών LADIES στο Άλμα Ζωής και εξετάσεις αιματολογικές και πελματογραφήματα για ΟΛΟΥΣ!

Η κάρτα υγείας EY CLUB ΄ήταν για μία ακόμη χρονιά ο μεγάλος χορηγός στο φετινό  4ο SAIL FOR PINK επιβεβαιώνοντας ενεργά, την υποστήριξή της στις μεγάλες κοινωνικές δράσεις προσφέροντας στο «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης 3 κάρτες υγείας ΕY LADIES ώστε να διατεθούν σε γυναίκες του Συλλόγου προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές, με ειδικά προνομιακές τιμές.

To EY Club παρείχε χορηγική υποστήριξη στην διοργάνωση του δρόμου υγείας στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος».

To EY Club παρείχε χορηγική υποστήριξη στην διοργάνωση του δρόμου υγείας στον χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με την επωνυμία «8ος Αριστοτέλειος Δρόμος». Σκοπός της διοργάνωσης η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαίου 2016 στις 18.30 ήταν η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση για κίνηση, φυσική δραστηριότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητών και εργαζομένων) αλλά και των κατοίκων της πόλης γενικότερα.

Αιμοδοσία EY Club - Αγαπούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, Σεβόμαστε τη ΖΩΗ, Προσφέρουμε ΑΙΜΑ.

Για το EY Club η συντήρηση και ανάπτυξη της τράπεζας αίματος αποτελεί κορυφαία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με εμπορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης και την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης στις 13/6/2016 και η συμμετοχή ήταν καθολική!

Διοργάνωση εκδήλωσης από το EY Club για τα παιδιά του Ελληνικού παιδικού χωριού στο Φίλυρο και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

To EY Club διοργάνωσε στις 10/05/2015  μια  μεγάλη γιορτή για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού χωριού του Φιλύρου στα πλαίσια της ανθοέκθεσης στην ΔΕΘ θεσσαλονίκης με διασκεδαστές, κλόουν,εκπλήξεις και λιχουδιές!Παράλληλα κινητοποίησε τους εργαζομένους,συνεργάτες και τα εκατοντάδες μέλη του στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα,είδη ένδισης, παιχνίδια και σχολικά είδη για τα 40 παιδια που φιλοξενεί το Ελληνικό παιδικό χωριό του Φιλύρου!

Αποστολή συνεργατών ιατρών του ΕΥ Club και ιατροφαρμακευτικού υλικού για την διεξαγωγή δωρεάν εξετάσεων καθώς και χορηγική υποστήριξη κατά την δράση του ΜΟΦΣ "ΑΛΟΝΗΣΣΟΣ 2015".

Το EY Club συμμετέχει κάθε χρόνο στην αποστολή αγάπης και αλληλεγγυης του ΜΟΦΣ.Στην αποστολή <<ΑΛΟΝΗΣΣΟΣ 2015>> το EY Club διέθεσε ανθρώπινο δυναμικό και προσέφερε δωρέαν εξετάσεις χοληστερίνης ,τριγλυκεριδίων και σακχάρου στους κατοίκους του νησιού.

Αιμοδοσία EY Club - Αγαπούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, Σεβόμαστε τη ΖΩΗ, Προσφέρουμε ΑΙΜΑ.

Για το EY Club η συντήρηση και ανάπτυξη της τράπεζας αίματος αποτελεί κορυφαία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συναργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης στις 11/6/2015.

Αιμοδοσία EY Club - Αγαπούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, Σεβόμαστε τη ΖΩΗ, Προσφέρουμε ΑΙΜΑ.

Για το EY Club η συντήρηση και ανάπτυξη της τράπεζας αίματος αποτελεί κορυφαία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συναργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης στις 09/09/2015.

Διοργάνωση επιστημονικής ενημερωτικής εκδήλωσης για την πρόληψη του καρκίνου και τα γεννητικά τεστ,στα πλαίσια του Money Show 2015.

Η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” του Νομού Θεσσαλονίκης  διοργάνωσε στα πλαίσια του Money Show μια ενημερωτική εκδηλωση με τίτλο «Τεστ DNA-Επειδή η Πρόληψη είναι ΔΥΝΑΜΗ», το Σάββατο 23/5/ 2015 . Διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες συνεργάτες της EY Club απάντησαν σε όλα τα ανώδυνα ερωτήματα,όπως για τον τρόπο που λειτουργεί ο μεταβολισμός μας ή για το ποιο είναι το άθλημα στο οποίο μπορούμε να έχουμε την καλύτερη απόδοση με τη βοήθεια των τεστ DNA.

Συμμετοχή του EY Club με ενημερωτική καμπάνια, προσφορά 80 δωρεάν ψηφιακών μαστογραφιών, δωρεάν πελματογραφημάτων και Χορηγική υποστήριξη.

Το EY Club προσέφερε στην διάθεση του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού Άλμα Ζωής του Νομού Θεσσαλονίκης, 80 δωρέαν ψηφιακές μαστογραφίες και κουπόνια για δωρεάν πελματογράφημα για όλους τους συμμετέχοντες!Οι προσφορές αυτές έγιναν στα πλάισια της εκδήλωσης Sail For Pink η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10/5/2015 διαδίδοντας το μήνυμα “ο καρκίνος του μαστού ΜΠΟΡΕΙ να ΝΙΚΗΘΕΙ”

Χορηγική υποστήριξη και Συνδρομή από το EY Club στην προβολή της εκδήλωσης του εορτασμού της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας.

Το  EY Club γιόρτασε στις 10/5/2015 την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας στην αίγλη Ζαπείου μαζί με τον σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων, και Λογοθεραπευτών Ελλάδος ,ο οποίος και διοργάνωσε την εκδήλωση!Στα πλαίσια της εκδήλωσης δόθηκαν από το EY Club 50 δωρέαν διαγνωστικές εξετάσεις!

Χορηγική υποστήριξη από το EY Club του Συλλόγου Φίλων του Αντικαρκινικού Νοσκομείου "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ".

Το EY Club παρείχε χορηγική υποστήριξη του Κυριακάτικου brunch στις 29/3/2015 για την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ” που έχει ιδρύσει το Κοινωνικό Ογκολογικό Ιατρέιο.Η εκδηλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΜΚΟ ‘ΕΠΤΑ’

887bf854d5aed1e7b1804468b652ecb6
Το EY Club προσφέρει 500 δωρεάν πελματογραφημάτα σε παιδιά και μαθητές

Τρεις ημέρες δωρεάν τεστ πελματογραφήματος στην καρδιά της πόλης. Τρεις ημέρες πραγματικής κοινωνικής προσφοράς.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκηςκαι την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ιδιαίτερη προσέλευση παρατηρήθηκε από ιδιωτικά σχολεία, όπου συνολικάπερισσότεροι από 500 μαθητέςγνώρισαν τη μορφολογία των πελμάτων τους και έτσι διαγνώστηκαν πιθανές παθήσεις (πλατυποδία, βλαισοπλατυποδία, κοιλοποδία κ.α.).

Στη συνέχεια δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες από την ομάδα τωνορθοπεδικών ιατρών του EY Club.

Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου από πολλά μέρη της Βορείου Ελλάδος.

Χορηγική υποστήριξη από το EY Club της εκδήλωσης California Dreaming του κοινωνικού παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι

Το  EY Club υποστήριξε χορηγικά την εκδήλωση  California Dreaming από την οποία το κοινωνικό παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τόνο τροφίμων για τα άτομα που το έχουν ανάγκη!

Το EY Club προσφέρει 100 ειδικών στρωμάτων αντοχής στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

Τον Ιανουάριο του 2014 ένας σφοδρότατος σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το όμορφο νησί της Κεφαλλονιάς, προκαλώνταςτεράστιες ζημιές και καθιστώνταςακατάλληλα τα σπίτια πολλών οικογενειών.

Οι εκπρόσωποι του EY Club δε θα μπορούσαν να μη δηλώσουν ένα δυνατό παρόν στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στο όμορφο νησί του Ιονίου.

To EY Club βρέθηκε κοντά στους σεισμόπληκτους από την πρώτη στιγμή. Σε συνεργασία με τοπρόγραμμα ΟΚΑΠ «βοήθεια στο σπίτι», το κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και το Εργατικό Κέντρο του νησιού,παραδόθηκαν από τους υπεύθυνους διανομής 100 ειδικά στρώματα αντοχής για να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των πληγέντων Κεφαλλονιτών.

165253be92bd500eaa7b056c73bf6d84_378_302
Προσφορά 100 ψηφιακές μαστογραφίες και 100 τεστ PSA σε μέλη του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας

Το 2014 είναι ίσως η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων ετών για την ελληνική οικογένεια.

Η κάρτα υγείας EY Club, σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας δημιούργησαν την κάρτα υγείας EY Club-ΚΕ.Σ.Ο. με στόχο να προσφέρουν εντελώς δωρεάν σημαντικότητες εξετάσεις σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, το EY Club προσφέρει100 ψηφιακές μαστογραφίες σε γυναίκες ώστε να προληφθεί ο καρκίνος του μαστού και 100 τεστ PSAσε άντρες για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειαςιδρύθηκε το 1999 από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με σκοπό την παροχή βοήθειας στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Οι εξετάσεις διατίθενται μέσω του ΚΕ.Σ.Ο. μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014.

283fab971531ace442bb7c56284e84a2
Δωρεάν έλεγχος οστεοπόρωσης σε 700 γυναίκες στην Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης

Το EY Club υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργάνωσε δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας για τρεις ολόκληρες ημέρες στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, την Πλατεία Αριστοτέλους.

Η οστεοπόρωση είναι μια πάθηση που εξελίσσεται “σιωπηλά”,προσβάλλοντας κυρίως τις γυναίκες, και γι’ αυτό είναι αναγκαία η πρόληψη της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσηςεξετάστηκαν εντελώς δωρεάν πάνω από 700 γυναίκες.

Η εκδήλωση ευαισθητοποίησε ακόμα περισσότερο όσες και όσους δίσταζαν να ασχοληθούν προληπτικά και, κατόπιν, να ενδιαφερθούν συστηματικά για τη νόσο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη και εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Βορείου Ελλάδας.

cf3fbbf52ad4b61368f7d83dbea54d26
Δωρεάν κάρτες υγείας σε Α.Μ.Ε.Α. στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Το EY Club, πάντα κοντά στους ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη, οργάνωσε ημερίδα αλληλεγγύης για τα Α.Μ.Ε.Α.

Αρωγοί στη διοργάνωση της ημερίδας αποτέλεσαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης,η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκηςκαθώς και επιστήμονες που ειδικεύονται στις ανάγκες των Α.Μ.Ε.Α.

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης ήταν ηευαισθητοποίηση της κοινωνίαςσχετικά με τα προβλήματα και τιςαντιξοότητες που αντιμετωπίζουν τα Α.Μ.Ε.Α. στην καθημερινότητα τους.

Το EY Club, προκειμένου να διευκολύνει τα Α.Μ.Ε.Α. όσον αφορά τα ιδιαίτερα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν, προσέφερε δωρεάν κάρτες υγείας στους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκε να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους.

Το EY Club στο 10ήμερο προσφοράς Δωρεάν Ιατρικών Εξετάσεων

Το EY Club συμμετείχε στηνπροσφορά υγειονομικού υλικούκαι στη χρηματική ενίσχυση στην μεγάλη προσπάθεια του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης για την πραγματοποίηση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων, από 1 έως 10 Νοεμβρίου 2013, σε ανασφάλιστους και αναξιοπαθούντες.

Συνολικά εξετάστηκαν πλέον των 2000 κατοίκων της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών από κορυφαίους επιστήμονες καιιατρούς της Θεσσαλονίκης για 10 ημέρες.

Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εξετάσεις καρδιολογικές, οφθαλμολογικές, παθολογικές, παιδιατρικές, ορθοπεδικές, ογκολογικές, πλαστικής χειρουργικής, δερματολογικές, αγγειολογικές, γυναικολογικές, οδοντιατρικές και πνευμονολογικές, καθώς καισυμβουλευτική βάσει ευρημάτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός ΥγείαςΆδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο ΒουλευτήςΚωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης.

fff12bccf12b939c2caf26a20be00c2d
Το EY Club δωρίζει υγειονομικό υλικό στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Το EY Club προσέφερε αξιόλογο υγειονομικό υλικό στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης απαρτίζεται από εθελοντές οι οποίοι συμμετέχουν σε ανθρωπιστικές αποστολές, διασώσεις, συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων κ.λ.π.

Το EY Club αξιοποίησε την συνάντηση αυτή και ενίσχυσε τη σπουδαία δράση της Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης εφοδιάζοντας την με αναγκαία υλικάώστε να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της.

1237ffc88c64d924322241bd0bb4ee26
Το EY Club και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. για τα παιδιά

Το EY Club, με αίσθημα αλληλεγγύης, βρίσκεται έμπρακτα κοντά στα παιδιά οικογενειών που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Το Μ.Α.Ζ.Ι. είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία με την αρωγή ιδιωτών, οργανώσεων και εταιριών στηρίζει τους ανθρώπους και τις οικογένειεςπου υποφέρουν από την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα.

Το EY Club σε συνεργασία με τοΜ.Α.Ζ.Ι.-Κοινωνικό Παντοπωλείομοίρασε εντελώς δωρεάν σε οικογένειες δικαιούχων κάρτες υγείας EY Kids για να εξασφαλίσει την υγείατων μικρών αγγέλων της Ελλάδας που υποφέρουν χωρίς να ευθύνονται για τα δεινά που υπομένουν.

7848be9920e9139bb2facf2b344c80a5
Aιμοδοσία από το ΕΥ Club για τη δημιουργία τράπεζας αίματος

Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκαν οι Θεσσαλονικείς στην αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΕΥ Club την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012.

Η ιδιαιτερότητα της ημέρας-εν μέσω Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης- δεν εμπόδισε γυναίκες και άντρες που ήθελαν να προσφέρουν ζωή να το κάνουν, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στην αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΕΥ Club για τη δημιουργία τράπεζας αίματος.

Η αιμοδοσία οργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία του EY Club στη οδό Αριστοτέλους στον κέντρο της Θεσσαλονίκης με την πολύτιμηστήριξη του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”.

Σημαντική η συγκέντρωση των μελώντης κάρτας  υγείας EY Club που έσπευσαν να βοηθήσουν να δημιουργηθεί η τράπεζα αίματος, αλλά και μη μελών που ήρθαν στα γραφεία μας ώστε να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας.

Στην εκδήλωση προσφοράς, παραβρέθηκαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ Απόστολος Γιάννου καιΓιώργος Κατσικάς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Θεσσαλονίκης όπως ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του αθλητικού-πολιτιστικού συλλόγου Θεσσαλονίκης «Ιωάννης Παπάφης».

Το ΕΥ Club, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, προγραμματίζει ήδη την επόμενη αιμοδοσία μέσα στο Φθινόπωρο.

6f166bfe2fbf1142d9ca49e79e266987_378_302
Δωρεάν μέτρηση σακχάρου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Σε πείσμα όσων υποστηρίζουν ότι ως πολίτες είμαστε «της τελευταίας στιγμής», ο κόσμος της Θεσσαλονίκης απέδειξε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2012 πως είναι υπέρ της πρόληψης για την υγεία του, ιδιαίτερα όταν μπορεί να την εξασφαλίσει με τον πλέονεπιστημονικό και οργανωμένο τρόπο.

To EY Club, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίαςπροσέφερε στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση εντελώς δωρεάν μέτρηση σακχάρουκαθώς και επιστημονικές συμβουλέςαπό ειδικούς παθολόγους, καρδιολόγους και διατροφολόγους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα νερού του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την επιστημονική επιμέλεια της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βόρειας Ελλάδας.

Πλήθος πολιτών κάθε ηλικίας έσπευσε κοντά στους επιστήμονες, όχι μόνο για να μετρήσουν τα επίπεδα γλυκόζηςστο αίμα τους, αλλά και για να ρωτήσουν με άνεση χρόνου όσα τους απασχολούν.

Κι αν αυτές οι εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν απλώς ευγενική παροχή των εκάστοτε φορέων, σήμερα αποτελούν αναγκαία επιλογή για όσους σέβονται αυτό που κάνουν.

484f9222434ba7e5a31a34b19bd5be90
Το EY Club στην εκστρατεία αλληλεγγύης στον ακριτικό Αη Στράτη

Το EY Club ταξίδεψε στον ακριτικό Άγιο Ευστράτιο, ένα νησί στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με ελάχιστους κατοίκους, ξεχασμένο από το κράτος.

Στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης του EΥ Club, και σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Ευστρατίου, ιατροί βασικών ειδικοτήτων -καρδιολόγος, πνευμονολόγος, παθολόγος και οδοντίατρος- εξέτασαν δωρεάν τους κατοίκους του νησιού.

Επιπλέον, σε όλους τους κατοίκους πραγματοποιήθηκανμικροβιολογικές εξετάσεις.

Στους μαθητές του νησιού προσφέρθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ βιβλία με πρακτικές συμβουλές διανεμήθηκαν σεγονείς και μαθητές.

Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από την ΕΤ3 και άλλους σταθμούςώστε να αναδειχθούν τα προβλήματαπου αντιμετωπίζει ο ακριτικός ελληνισμός.

ebdab9e3129b75dde5ea357a90845e4e
Το EY Club προσφέρει δωρεάν πελματογράφημα στα παιδιά του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός»

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί, η κάρτα υγείας EY Club βρέθηκε στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός” προσφέροντας εντελώς δωρεάν ψηφιακό πελματογράφημα στα παιδιά του ιδρύματος ηλικίας άνω των τριών ετών.

Το ψηφιακό πελματογράφημα είναι μια ανώδυνη και προληπτικήεξέταση, εξαιρετικά χρήσιμη για τησωστή ανάπτυξη των παιδιών, για τη διάγνωση παθήσεων όπωςβλαισοπλατυποδία, κοιλοποδία, πλατυποδία κ.α.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος και από έμπειρους εργοφυσιολόγους του EY Club αποδεικνύοντας ότι είμαστε στη διάθεση όλων των φορέων, και ιδιαίτερα σε όσους απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Αίμα. Ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται.

Το ασφαλές αίμα σώζει ζωές.

Στο ΕΥ Club πιστεύουμε στη ζωή, υποστηρίζουμε τον άνθρωπο, με έργο και διαρκή προσπάθεια. Στο δρόμο αυτό, συνοδοιπόροι, χιλιάδες κόσμος. Η ιδέα της αιμοδοσίας, αρχικά, των εργαζομένων της εταιρίας, έγινε ισχυρή πρωτοβουλία και δημιουργήθηκε η Τράπεζας Αίματος του ΕΥ Club, προκειμένου να επωφεληθούν πολύ περισσότεροι άνθρωποι όταν χρειαστούν κάτι τόσο απλό, μα και τόσο δυσεύρετο τη στιγμή που το έχεις ανάγκη. H Τράπεζα Αίματος του ΕΥ Club δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Και μετά την αρχή, ο αγώνας συνεχίζεται…

Για μια ζωή, προσφοράς, μια ζωή κοινωνικής αλληλεγγύης, μια ζωή αξιοπρέπειας!