Μεγάλη προσφορά της κάρτας υγείας EY Club – EY Check Up στην εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

3D Ψηφιακός Πελματογράφος
November 20, 2015
Γιατί παχαίνουμε στην νηστεία..
December 8, 2015
Show all

Μεγάλη προσφορά της κάρτας υγείας EY Club – EY Check Up στην εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Μεγάλη προσφορά ΜΟΝΟ για τους αναγνώστες της εφημερίδας «Ανεξαρτησία»

 

Ως κάτοχος της κάρτας υγείας ΕΥ Club – Check Up εξασφαλίζετε για 4 ολόκληρους μήνες ειδικά προνομιακές τιμές σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις (απεικονιστικές και αιματολογικές )

κουπονι ανεξαρτησιας

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το σύνολο των παροχών   της κάρτας στο 23.1500.1500 ή στο  www.eyclub.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
•   Η προσφορά ισχύει για απόκτηση της οικογενειακής κάρτας υγείας ΕΥ Club – Check Up (διάρκειας 4 μηνών) έως τις 31-1-2016.
•  Η κάρτα υγείας ΕΥ Club – Check Up καλύπτει 4 άτομα της ίδιας οικογένειας παρέχοντας προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές (απεικονιστικές και αιματολογικές) εξετάσεις.
•  Η αρχική αξία της ετήσιας κάρτας υγείας ΕΥ Club – Check Up είναι 240€ για τα 4 άτομα. Αποκτήστε την τώρα δωρεάν για 4 μήνες μόνο με 10 κουπόνια. Σε καμία περίπτωση η προσφορά αυτή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμψηφιστικά με άλλες κάρτες του ΕΥ Club.
•   Με την παράδοση 10 κουπονιών παρέχεται δωρεάν μία (1) οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ Club – Check Up χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
• Τα (κουπόνια) θα πρέπει να προέρχονται από ισάριθμα συνεχόμενα (συναπτά) τεύχη της εφημερίδας, (π.χ. από το υπ’ αριθμόν 1 έως 10 τεύχη της) ή από κουπόνια «μπαλαντέρ» έως τη συμπλήρωση των 10 κουπονιών
• Η εταιρεία «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ» εγγυάται ότι θα παρέχει δωρεάν σε όλους τους κατόχους των κουπονιών, την κάρτα υγείας ΕΥ Club – Check Up διάρκειας 4 μηνών, εφόσον εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως τις 31-1-2016
• Η εφημερίδα «Ανεξαρτησία» και η εκδότρια εταιρεία δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την προσήκουσα παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο της ως άνω προσφοράς ή και μετέπειτα στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών της κάρτας
• Εξαργύρωση σε μετρητά αποκλείεται, οι κάρτες-δείγματα (κουπόνια) δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα προϊόντα ίσης αξίας.
• Οι κάρτες παραλαμβάνονται εντελώς δωρεάν από τα γραφεία της εταιρείας. Σε άλλη περίπτωση και κατόπιν επιθυμίας του πελάτη, αποστέλλονται ταχυδρομικά επιβαρύνοντάς τον με κόστος αποστολής 7 ευρώ.