Ποιές είναι οι κάρτες

Η κάρτα υγείας ΕΥ Club My Family

karta EYCLUB-nea_14555

Είναι η κάρτα υγείας που εξασφαλίζει στον κάτοχο και την οικογένεια του, πρόσβαση σε επιλεγμένο δίκτυο Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και Ιδιωτικών Κλινικών.

Για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Για όλους τους Οικογενειάρχες, συμπληρωματικά με τον ασφαλιστικό τους φορέα υγείας, του άνεργους και όσους στερούνται ασφάλισης υγείας, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, τους κατακεκλιμένους, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ειδικές ανάγκες και δυσκολία μετακίνησης.

Η κάρτα υγείας ΕΥ Kids

Θα δώσει σε κάθε γονιό που το παιδί του χρειάζεται ιατρική φροντίδα τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα και Ιατρούς ειδικοτήτων εστιασμένων στο παιδί.

Ιατροί που ασχολούνται με την υγεία του εύθραυστου παιδικού σώματος (παιδίατροι, παιδοχειρουργοί, παιδοκαρδιολόγοι, παιδοορθοπεδικοί, παιδο-ωρλ, παιδοδοντίατροι κ.λ.π.) αλλά και επιστήμονες που ασχολούνται με τη σωστή ανάπτυξη του ευαίσθητου παιδικού πνεύματος (λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι κ.λ.π.), ήρθαν να συμπληρώσουν την πλειάδα των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που συνεργάζονται με την κάρτα υγείας ΕΥ Club kids.

Η κάρτα υγείας EY LADIES

Είναι η κάρτα υγείας που εξασφαλίζει στην κάτοχο της, πρόσβαση σε επιλεγμένο δίκτυο Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και Ιδιωτικών Κλινικών.

Απευθύνεται:

  • Στις εργαζόμενες που δεν θέλουν να σπαταλάνε πολύτιμο χρόνο και χρήμα.
  • Στις άνεργες που νιώθουν τεράστια ανασφάλεια και αναγκάζονται να πληρώνουν πανάκριβα τις εξετάσεις τους.
  • Στις ανύπαντρες μητέρες που “παλεύουν” με τη δύσκολη καθημερινότητα.
  • Στις συνταξιούχους που απολαμβάνουν ολοένα και λιγότερες παροχές υγείας.
  • Στις φοιτήτριες που πιθανόν βρίσκονται μακριά από την ασφάλεια της οικογένειας τους.
  • Στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ειδικές ανάγκες.
  • Στις γυναίκες που θέλουν να επιβραβεύσουν τον εαυτό τους απολαμβάνοντας θεραπείες ομορφιάς και αντιγήρανσης.

Η κάρτα υγείας EY Club my self

karta EYCLUB-nea_14555

Είναι η κάρτα υγείας που εξασφαλίζει στον κάτοχο της, πρόσβαση σε επιλεγμένο δίκτυο Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και Ιδιωτικών Κλινικών.

Για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στον τομέα της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Συμπληρωματικά με τον ασφαλιστικό τους φορέα υγείας, για τους άνεργους και όσους στερούνται ασφάλισης υγείας, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, τους κατακεκλιμένους, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ειδικές ανάγκες και δυσκολία μετακίνησης.