ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

e-Health EYCLUB
June 10, 2015
Tροφές που απαγορεύεται να μπουν στο ψυγείο
June 10, 2015
Show all

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η έλλειψη βιταμινών, το άγχος, οι ορμονικές διαταραχές, η κληρονομικότητα είναι μερικές από τις συχνότερες αιτίες απώλειας μαλλιών σε άνδρες αλλά και γυναίκες.

Τώρα αυτό το αισθητικό κυρίως πρόβλημα λύνεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα μέλη της Κάρτας Υγείας ΕΥ club έχουν την άμεση πρόσβαση σε όλες τις δομές υγείας και αισθητικής χωρίς ταλαιπωρία και με μικρό οικονομικό κόστος. Έτσι μέσω των συνεργαζόμενων ιατρων, με την Κάρτα Υγείας, αλλά και των κέντρων ιατρικής αισθητικής λύνονται προβλήματα που πολλές φορές μας ταλαιπωρούν χρόνια μειώνοντας την αυτοπεποίθησή και αλλοιώντας την εξωτερική μας εμφάνιση.

Σύγχρονη μέθοδος στο ATHENS CITY MED
Στο Athens city Med , ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ελλάδα Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής, στο οποίο προσφέρει πρόσβαση η Κάρτα Υγείας ΕΥ club , εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.
Πρόκειται για τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction) που γίνεται με μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την ινιακή χώρα στην περιοχή αραίωσης.

Η τεχνική FUE έχει εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα:
XΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ
ΧΩΡΙΣ ΟΥΛΕΣ,
ΑΝΩΔΥΝΑ,
ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ
ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ
Γίνεται με:
ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ
Εφαρμόζεται σε:
Άνδρες και γυναίκες με ανδογενετική αλωπεκία
Άνδρες και γυναίκες με ουλωτικές μορφές τριχόπτωσης
Σε περιπτώσεις αραίωσης τριχών των φρυδιών
Σε περιπτώσεις αραίωσης τριχών του προσώπου-γένεια
Σε περιπτώσεις που κάποιος επιθυμεί να κατεβάσει τη γραμμή hair line στο μέτωπο.

Το ATHENS CITY MED έχει τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στη χρήση της FUE μεθόδου ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις και τα μέλη της Κάρτας Υγείας ΕΥ club γνωρίζουν τους προνομιακούς όρους σε κέντρα αισθητικής ιατρικής υψηλού επιπέδου σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, πάντα με τις ειδικές τιμές.