Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος

Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος
June 10, 2015
Έλεγχος της Ανδρική υπογονιμότητα με Μοριακή Ανάλυση
June 10, 2015
Show all

Ραδιοσυχνότητες Προσώπου και Σώματος

H πιο συναρπαστική μη επεμβατική τεχνική σύσφιξης για το πρόσωπο καθώς και αναίμακτης λιποαναρρόφησης για το σώμα. Πολύ διαφορετική από τις θεραπείες αντιγήρανσης, κυτταρίτιδας και γενικότερα από τις θεραπείες σώματος που χρησιμοποιούνται σήμερα, η πολυλειτουργική τεχνολογία της CoaxMed (ραδιοσυχνότητες-υπέρηχος-vacuum-πάγωμα λιποκυττάρων) αυξάνει εκπληκτικά την ποιότητα των αισθητικών αποτελεσμάτων σε περιπτώσεις ακμής, ανοικτών πόρων,χαλάρωση, τοπικού λίπους, κυτταρίτιδας.

Oι ραδιοσυχνότητες είναι ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός, που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν τω βάθει ιστούς του πρόσωπου ή του σώματος όπου εφαρμόζεται με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την περαιτέρω παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με σκοπό τελικά την σύσφιξη των ιστών.

Αυτή η διαδικασία υποστηρίζεται από την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στις υπο θεραπεία περιοχές και τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των μιτοχονδρίων τα οποία είναι υπέυθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου.

Η καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας και λείανσης των ρυτίδων είναι αποτέλεσμα της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς και τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία, την οποία έχουν απωλέσει από τη διαδικασία της γήρανσης.

Μια σημαντική επίσης δράση της ραδιοσυχνότητας είναι η λιποσυρρίκνωση. Αφορά κυρίως το σώμα αλλά και σημεία του προσώπου όπως το διπλοσάγονο. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο λιπώδη ιστό έχει σαν αποτέλεσμα τη βαθμιαία και σημαντική μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και είναι η πλέον αξιόπιστη λύση μαζί με την τεχνολογία vacuum, η οποία εφαρμόζεται ταυτόχρονα, για την καταπολέμηση της κυταρρίτιδας. Σε συνδυασμό με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης έχουμε ισχυρότερη επίτευξη των αποτελεσμάτων της αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από το πρώτο κιόλας ραντεβού ωστόσο για να επιτευχθει το ιδανικό αποτέλεσμα χρειάζονται περίπου 6-12 συνεδρίες ανα 7-15 ημέρες ανάλογα με την βαρύτητα του κάθε περιστατικού. Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας ο ασθενής μπορει να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

CAVITATION
Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια τεχνολογική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι.
Είναι ένας υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων (Cavitational Low Frequency Waves 28KHz) με τον οποίο έχουμε τη δυνατότητα να καταστρέφουμε οριστικά τα λιποκύτταρα της περιοχής όπου εφαρμόζεται. Αυτό επιτυγχάνεται με το φαινόμενο της σπηλαίωσης (cavitation) που δημιουργεί ο υπέρηχος εντός των λιποκυττάρων καθώς και η υψηλή πίεση που ασκεί στη μεμβράνη τους, η οποία διαρριγνύεται. Αυτό σημαίνει την οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων στην υπό θεραπεία περιοχή.
H υψηλή τεχνολογία του COAX MED επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή RF και CAVITATION από μια κεφαλή εργασίας δίνοντας τα μεγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και της συσφιξης της επιδερμίδας.

ΠΗΓΗ: ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-LASERS Athens CITY MED